İçeriğe geç

Mersin Çamlıyayla Otobüsleri Nereden Kalkıyor

Mersin Çamlıyayla hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Mersin – Çamliyayla Yolu yakınında durur: 115, 162, 165, 20M, 32B, 38M.

Mersin 170 nereden kalkıyor?

170 (Mersin Büyükşehir Belediyesi) 170 nolu otobüs hattının ilk durağı 52096 – Taşucu Kız Yurdu olup son durağı 50001 – Meşot’tur.

Mersin otobüs Saatleri hangi uygulama?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Teksin Mersin Uygulaması ile belediyenin tüm hizmetlerine tek bir uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mersin otogara hangi belediye otobüsü gider?

Mersin’de otogar ile ilçeler arasında seyahat etmenizi sağlayan otobüs hatları bulunmaktadır. 101 ve 102 numaralı Afet – Otogar otobüs hatlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Tarsus Çamlıyayla otobüsleri nereden kalkıyor?

Toplu taşıma araçları Çalıyayla’dan Merkez Pazar üzerinden, Tarsus’tan ise Tarsus Şehirlerarası Terminal İşletmesi (TAŞTİ) üzerinden kalkmaktadır. Yaz aylarında Çamlıyayla Belediyesi’ne ait araçlar Mersin ve Adana’dan yolcu taşımaktadır.

177 nolu otobüs nereden kalkıyor?

177 (Mersin Büyükşehir Belediyesi) 177 numaralı otobüs hattının ilk durağı 50007 – Şehir Hastanesi A Kapısı olup son durağı Zirve Son Durak’tır. 177 (Erdemli), her gün sefer yapmaktadır.

Mersin Belediye otobüsleri kaç TL?

Yarın açıklanacak yeni ücret tarifesine göre, siviller 15 lira, öğretmenler 12 lira, öğrenciler 7 lira, öğrenci abonmanları 1 lira, 65 yaş üstü ise ücretsiz olacak.

Mersin otobüslerde kredi kartı geçiyor mu?

Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin ödemelerini temassız kredi kartlarıyla yapabiliyorken, yeni ödeme sistemine geçildiği için bu işlemi yapamıyoruz.

Mersin Belediye otobüsleri gece saat kaça kadar çalışıyor?

Vatandaşlarımıza huzurlu, güvenli ve kesintisiz toplu taşıma imkânı sağlayan şehir yönetimimiz, gece gündüz 24 saat kesintisiz seyahat imkânı sağlıyor.

Mersin Belediye otobüsü sivil ne kadar 2024?

Mersin Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma ücretleri 20 Haziran 2024 Perşembe gününden itibaren güncellenecektir. Tam 21,50 TL, Öğretmen 19,00 TL, İndirimli 17,00 TL, Öğrenci 10,00 TL, Öğrenci Abonman 5,00 TL.

Mersin 33 kart nasıl alınır?

mersin.bel.tr adresinden yapılabilir. Kart için ücret var mı? İlk kez başvurularda kart ücreti 110 TL’dir.

153 neyin numarası Mersin?

Mersin Büyükşehir Belediyesi 444 2 153 Çağrı Merkezi’ne toplu taşıma ile nasıl ulaşabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Mersin Otogar hangi ilçe?

Güneyinde Akdeniz ilçesi, doğusunda Tarsus, kuzeydoğusunda Çamlıyayla, batısında ise Yenişehir ve Mezitli ilçeleri bulunmaktadır. Mersin’in şehirlerarası otobüs terminali Toroslar ilçesinde bulunmaktadır. Şehrin en büyük iki mezarlığı Toroslar ilçesi sınırları içerisindedir.

Mersin Tarsusa hangi otobüs gider?

Mersin Tarsus arasında hangi otobüs firmaları çalışıyor? Mersin Tarsus arasında sefer düzenleyen otobüs firmaları şunlardır: Özlem Cizre Nuh, Elazığ Hazar Turizm, Sivas Hedef Turizm, Güney Akdeniz Seyahat, Öz Gülaras Turizm, Yeni Erciş İtimat Seyahat.

Mersin Belediye otobüsleri kimlere ücretsiz?

Başkanımız Vahap Seçer, Mersin genelindeki belediye otobüslerinin sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Sağlık çalışanları, kurumsal kimlik kartlarını ibraz ederek tüm belediye otobüs hatlarını ücretsiz kullanabilecek.

Yeşilyaylaya hangi otobüs gidiyor?

BURULAŞ otobüsleri Yeşilyayla durağı 27/A yakınından geçmektedir. 25/B. 25/E. 31/A.

Mersin Çamlıyayla hangi ilçeye bağlı?

Çamlıyayla, Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Namrun ismiyle bir belde iken 3644 sayılı Kanunla Tarsus İlçesinden ayrılarak 27 Ağustos 1991 tarihinde ilçe statüsüne kavuşmuştur.

34 cadde Mersin hangi otobüs gider?

121 Mersin Caddesi’ne giden son otobüs, 34 merkez bölgede. Buradan saat 20:33 civarında geçiyor.

Mersin Tarsus hangi belediye otobüsü gider?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Otobüs Sefer Bildirimleri 217 (Tarsus) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve otobüs güzergahınızı harita üzerinde hareket halindeyken takip edin.

Tavsiyeli Bağlantılar: Livata Pozisyonu Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir